RK Řehoře Mendla

Rádcovský kurz - Rádcovský kurz

si rádkyně, podrádkyně, rádce či podrádce skautské družiny, vlčácké smečky
či roje světlušek? Nebo se na tuto funkci teprve připravuješ? Nebo se chceš pouze dozvědět více ze skautských disciplín? Chceš se naučit pracovat s novými stezkami? Bude Ti do konce roku 2008 alespoň 14 let? Pak je pro Tebe určen Rádcovský kurz, který pořádá středisko ŘEHOŘE MENDLA.
Čekají Tě zajímavé přednášky, diskuse s činovníky, zajímavé aktivity a víkendovka! Toto všechno Ti umožní navázat nová kamarádství se svými vrstevníky, kteří se též rozhodli předávat skautskou myšlenku mladším bratřím a sestrám. Kromě tradičních skautských disciplín Tě čekají aktuální témata, jako jsou Ekologie, Moderní technologie a navigace, Estetická dílna a jedna přednáška na přání, jejíž téma můžeš ovlivnit Ty sám/sama. Kurz můžeš ukončit Rádcovskými zkouškami a získat tak dekret.

více na: http://skaut1stredisko.cz/

Naši absolventi:

  • Petr Bartek (absolvoval 2.12.2008)
    Určitě jsem se tam naučil spoustu nových a zajímavých věcí, ale některé z nich mi budou asi v našem oddílu na nic, protože je tu úplně jiné vedení schůzek a družin než jsme se učili, ani metodika nebude moc potřeba. Víkendovka byla dobře připravená. Času bylo tak akorát. Ale rozhodně mi tento rádcovský kurz něco dal a byla to dobrá zkušenost. A určitě jsem nebyl zklamaný, že jsem tam nakonec šel.
  • Elly (absolvoval 2.12.2008)
    Scházeli jsme se každý týden v klubovně oddílu ŘM v Kohoutovicích, kde vždy probíhaly nějaké přednášky různou formou. Rádcovský kurz ŘM se mi dost líbil. Bylo to především tím kolik zajímavých i nových věcí jsem se tam přiučil. Ovšem, jak již zmínil Petr B., opravdu mnoho z naučených věcí se v našem oddíle bohužel nedá aplikovat Víkendová akce byla připravená jen jedna, to však nemění nic na tom, že její program byl neuvěřitelně pestře nabitý. Závěrečná zkouška, která proběhla v klubovně v Kohoutovicích, byla ústní a dobře zvládnutelá. Na konec mého hodnocení přiznávám, že tento kurz byl opravdu kratší oproti ostatním RK. I přesto bych ho hodnotil jako velmi dobrý a určitě mi toho hodně dal. Vřele RK ŘM doporučuji i ostatním!

zobrazit všechny kurzy

News

Calendar of Events

<< april 2024 >>

motuwethfrsasu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Questionnaire


Statistics

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0