Šestnáctý vícedeňák - vlčácký - Nížkovice

28.5.2010 - 30.5.2010


1. den | 2. den | 3.den |

1. den

Sraz byl v pátek 28. května v půl páté odpoledne. Nasedli jsme do tramvaje a jeli jsme na hl. nádraží. Od tamtud jsme dojeli do Slavkova u Brna. Pak autobusem do Nížkovic. Na faře byl Petr a oznámil nám, že jsme v televizní soutěži boj o přežití. Poté jsme si uložili věci na půdu, kde jsme spali. Poté bylo rozdělení do dvou skupin a soutěž Otázky a odpovědi. Rychle se setmělo. Vedoucí nám dali dvě auta s kanystrem (žebřík s kanystrem vody). Měli jsme s tím vyběhnout kopec. Potom jsme po jednom šli po svíčkách na stezku odvahy. V polovině začalo pršet a svíčky zhasly, tak jsme šli po tmě. Spát jsme šli asi v jedenáct hodin
Honza Cajzl

2. den

V sobotu jsme měli dobrou rozcvičku. Po rozcvičce byla snídaně - chléb s pomazánkou a čaj. Po snídani jsme měli volno a tak jsme si zahráli na farní zahradě BANG a potom jsme šli do lesa. Byli jsme tam dlouho. Zabloudili jsme a nemohli jsme najít cestu z lesa ven. Pomohly nám k návratu koňské stopy. Vrátili jsme se odpoledne. Potom jsme vařili oběd - rizoto, které chutnalo jako od maminky. Šéf kuchař Ruprd nám uvařil polévku. Oběd nám opravdu chutnal. Potom jsme hráli hry - fotbal, ringo, tlačení auta, pikolu. Pikola se nám tak zalíbila, že jsme hráli téměř do bečera. Večeřeli jsme venku, opékali špeáčky, k tomu chléb a kečup. Poté jsme opět hráli pikolu a po hraní jsme šli spát.
Tadeáš Kamínek

3.den

V sedm hodin jsme vstávali, ale vedoucí zaspali. Před opožděným budíčkem jsme hráli BANG a poté byla rozcviča. Snídani připravili vedoucí - chléb s máslem, čokoládou, marmeládou a čaj.
Po snídani následovala soutěž - opičí dráha, přeskoky, lezení po žebříku, podlézání laviček, šplh po laně, přelez přes dveře, rychle doběhnout do cíle a potom jsme měli chvíli volno. Hráli jsme BANG a byl oběd, který připravili vedoucí. Po obědě následoval odpolední klid. Po odpočinku jsme se sbalilia a dostali svačinu, kterou jsme jedli ve vlaku. Cesta trvala 1,5 hodiny. Dojeli jsme do Brna na lavní nádraží. Odtud tramvaj číslo 1 na konečnou stanici Ečerova, kde si nás vyzvedli rodiče.
Tadeáš Kamínek

Novinky

Kalendář akcí

<< duben 2024 >>

poútstčtsone
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Anketa


Statistiky

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0