Třetí Vícedeňák- Mrákotín

29.4.2005 - 1.5.2005


1.den - Pátek | 2.den - Sobota | 3.den - Neděle |

1.den - Pátek - zajatci

No tak jsme se sešli v 15:00 na konečné, pak jsme jeli 1 ne Mendlák a pak 51 na Zvonařku. Tam jme se rozdělili na 2 skupiny : menší s Kokinem, a větší s Milanem. Já jsem byl v první skupině takže jsme tam byly velmi namačkaní ( protože jsme přišli na poslední chvíli. Po cestě dlouhé asi 2 hodiny jme došli na faru. Zabrali jsme nejlepší pokoje a začali jme dělat blbosti. Pak, když přišla druhá půlka, byla večeře. A ve 19:22 přijel Colina. Potom vedoucí někam odvedli rádce, ale my jsme se o to nestarali a v pohodě jsme se šermovali… Pak byla hra Na náhradního pána a asi v 21:30 byla svíčkovaná. Ale pak jsme prošli asi celou vesnicí, protože Milan zapomněl cestu, ale nakonec ji přece jenom našel a vyšli jsme hledat rádce. Samozřejmě jsme vyhráli (Kamzíci).
A pak………….. jsme šli spát Komár

Bodování etapy družin:

Kamzíci (4b), Jeleni (3b), Medvědi (2b), Svišti (1b),

2.den - Sobota - quiz a průzkum terénu

Hned po probuzení jsme šli na rozcvičku. Poté jsme provedli hygienu a šli se nasnídat. Na snídani byla pomazánka na chlebu a čaj. Potom byla etapa. Našim úkolem bylo zjistit podrobnosti o tomto kontinentě a to jako číslo domu, kde je kadeřnictví, a nebo nejvyšší číslo domu. Tato etapa trvala asi 1,5 hodiny a potom jsme si dali svačinu. Po ní jsme šli na fotbal. Hráli jsme na místním hřišti. Bylo to hodně unavující. Na oběd byla pytlíková polévka a lunchmeat s bramborem. Potom jsme šli na vyčerpávající výlet. Vydali jsme se směrem Štramberk. Po cestě jsme si zahráli hru s domorodým obyvatelstvem. Potom jsme pokračovali a došli až na zříceninu a když jsme tam pobyli vrátili jsme se zpět stejnou cestou. Když jsme přišli na faru, zapálili jsme si oheň a začali špekáčkovat špekáčky. Na to přišel správce a řekl, že můžeme spálit hromadu, která ležela opodál. My jsme se na ni vrhli s velkou chutí ji podpálit. Celá hromada hned chytla, ale protože hořela jen tráva tak to hned zase zhaslo. Proto jsme se ji snažili podpálit, ale nešlo to, a tak jsme šli na faru. Na faře jsme si zahráli upíry a sardele a potom šli spokojeně spát. Pavel

Bodování etapy družin:

Svišti (8b), Jeleni (5b), Medvědi (3b), Kamzíci (1b),

3.den - Neděle - 6.smysl, klokan a kartičky

Budíček byl v 7:00 . Poté jsme se oblékly a šli do kostela. Když jsme přišli na faru, tak už byla nachystaná snídaně, a tak jsme si ji dali. Na snídani byli chleby s marmeládou a k tomu čaj. Potom byla etapa. Naším úkolem bylo porozumět domorodému obyvatelstvu a poznat co předvádí. Tuto etapu vyhráli Jeleni. Potom byla svačina (dezert) a po ní další etapa. Naším úkolem bylo najít zprávu, kterou nám zanechali domorodci a potom ji rozluštit. Tuto etapu vyhráli Medvědi. Po této etapě jsme se převlékli a šli hrát fotbal. Nejdříve jsme došli na velké hřiště, ale to bylo připraveno na zápas, a tak jsme šli hrát k tenisovému kurtu. Fotbal vypadal velice vyrovnaně. Když jsme se ho nabažili šli jsme na oběd. Na oběd byli vrtule s omáčkou a hrachová polévka. Po obědě jsme se ztratili a šli na zastávku. Asi o 2 minuty později přijel autobus a my jsme odjeli domů. Cesta domů trvala asi 2 a půl hodiny.
Pavel

Bodování etapy družin:

Kamzíci (5b), Jeleni (4b), Medvědi (3b), Svišti (2b),

News

Calendar of Events

<< june 2024 >>

motuwethfrsasu
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Questionnaire


Statistics

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0