Skautský Ufobalový turnaj

20.5.2007


Zápis do kroniky od Ruprda | Výsledky | Vzkaz od týmu Bolí tě to |

Zápis do kroniky od Ruprda

Sraz byl již tradičně na konečné. Odtud jsme se vypravili tramvají, poté jsme přesedli na trolejbus a následně šli pěšky až na louku, kdy se to všechno odehrálo:

Když jsme přišli na místo, mnoho týmu už tam bylo a rozcvičovalo se. My jsme si také sice párkrát zkoušeli přihrávky, ale né tak intenzivně jako jiní. Na začátku nás svolali na nástup a řekli nám celý systém turnaje (Hráli se dvě skupiny, musím přiznat, že my měli tu lehčí). První zápas nás čekal s Milkou, která zas tak dobře nehrála, ale jelikožto byl náš první zápas, nakonec jsme byli rádi, že to skončilo 4:3. Poté jsme měli pauzu a po ní následoval další zápas, tentokrát s Růženkama - to nebyl vůbec problém, protože jsme vyhráli 8:1. Pak jsme též měli pauzu, a po ní hráli s trochu lehčími soupeři, těmi byli nejdříve Stop (10:0) a poté Rafťáci (11:0). A nakonec v naší skupině jsme sehráli důležitý zápas s Mawadany ( http://www.mawadani.wz.cz/).ten byl důležitý v tom, že jsme ho museli vyhrát, a stalo se tak, vyhráli jsme 4:2 (a tak trochu jsme jim oplatili loňskou ramízu). Tímto jsme se dostali na první místo naší skupiny a začali jsme se chystat na rozhodující zápas o první místo: Panteři vs. Bolí tě to

Bylo lehce pod mrakem, když první hvizd rozhodčího zahájil rozhodující bitvu. Ufo jsme sice neměli, ale hřiště byla našim spasením, protože jsme ho dobře znali již z předchozích zápasů. A náhle, nevím ani jak rychle jsem se doslal ufu a stál jsem těsně před jejich brankovištěm, tak jsem si našel skulinku mezi bránícím hráčem, a poslal jsem jim ufo přímo do branky 1:0. Potom se tato akce opakovala ještě jednou a hned to bylo 2:0. To už je ale nenechalo klidnými a snížili na 2:1.Po změně stran jsme ale bohužel dostali dalšího 2:2. Pak se nám zase otevřela šance a Tomáš skóroval na 3:2. Potom jsme ale bohužel dostali dalšího 3:3. Ale aby nám to nebylo málo, asi minutu a půl před koncem Ondra rozhodl o konečném stavu utkání 4:3.

Musím vyzdvihnou i výkon našeho brankáře Vojty, protože bez něj by jsme to nikdy nevyhráli.

Po dohrání tohoto utkání bylo vyhlášení a poté rozchod. My jsme byly spokojení, hlavně proto, protože jsme vyhráli nad nejtěžším soupeřem celého turnaje.

Ruprd

Výsledky

Celkem se účastnilo 12 týmů. Byly dvě základní skupiny po 6 týmech ve kterých hrál každý s každým. Vítězové obou skupin se utkali o celkové první místo, druhé týmy o třetí, třetí týmy o páté atd.

Naši základní skupinu jsme vyhráli s plným počtem bodů a se skóre 37:6.

O celkové první místo jsme se utkali s vítězem skupiny B (Bolí tě to), který rovněž neztratil ve své skupině ani bod se skóre 33:1.

Ve finále jsme po urputném boji porazili tým Bolí tě to a celý turnaj jsme vyhráli!!!

Základní skupina:
Panteři - Milka 4:3,
Panteři - Růženky 8:1,
Panteři - Stop 10:0,
Panteři - Rafťáci 11:0,
Panteři - Mawadani 4:2

Finále:
Panteři-Bolí tě to 4:3

Vzkaz od týmu Bolí tě to

Gratuluji vítězům a všechna čest vašemu brankáři, který byl určitě největší finálovou hvězdou a pro nás největším oříškem, byť jen těsně :-) Výhru jste si určitě plně zasloužili a vyhrát nad Bolí tě to, to je na velkou slávu... ;-) ..nebudu přehánět, za rok se těšíme na odvetu!

Snortlin

6. středisko Junáka Brno "A JE TO!"
http://ajeto.wosa.cz

Novinky

Kalendář akcí

<< duben 2024 >>

poútstčtsone
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Anketa


Statistiky

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0