Kočičí žleb

14.10.2006


Kronika | Výsledky |

Kronika - od Komára

No tak jo, já mam napsat zápis o tom, co se delo na Kočičáku. No nemel bych rikat na Kocicaku, ale spis za Kocicakem. Sraz byl jako vždy na konecne asi v jednu odpoledne. Jak už jsem zde napsal, nebylo to na tradičním miste u vodarny, a tak jsme museli jet autobusem az do Zebetina. V Zebetine jsme vystoupili na konecne (Žebětin, Risova) a sli přes strašlivý kopec nahoru do lesa. Dosli jsem na jistou louku kde jsme chvili delali blbosti a pak se tam objevil Pan Soudce z Rise Divu. Řekl nam ze se snazi vyresit spor mezi ctyrmi jistými kartami, ale i přes jeho skvele schopnosti si nevi rady a samozrejme potreboval naší pomoc. Tohle bylo asi vse co nam řekl a tak jsme si rychle rozebrali mapy a rozutekli jsme se po lese. Skauti a skautky byli v družstvech po dvou az trech. Vlcata a světlušky mohli byt po az po sedmi. Na kazde kontrole, pokud tam byl nejaky vedouci, se delal nejaky úkol. Když tam nikdo nebyl, byl tam jen list papiru a na nem nejak otazka. Vypadala uplne normalne, az na to, ze místo a, b nebo c tam bylo nejake cislo od 1 do 10(cislo kontroly kam jsme měli jit). Když jste odpověděli spatne, setkali jste se se stejnou otázkou a potom uz jste vedeli kam jit. Na kazde kontrole jste se taky dozvěděli nejakou vypoved od nektere postavicky z karet. Az jste obehli pet stanovist, mohli jste(nebo spis museli, nebyl cas) se vratit na začátek a tam Markovi sdelit vase rozhodnuti o sporu. Celou hru vyhraly skautky s nazvem druzstva Rychlonozka zakopl. Druzi jsme potom byli ja s Petrem. Nasledovali asi dalsi z naseho oddilu. No tak toto asi bude vse co bych vam chtel sdelit. Koncili jsme docela pozde, asi v pul seste. Komar

Výsledky - Program

KATEGORIE: VLČATA A SVĚTLUŠKY (účastnilo se 5 týmů)
V kategorii vlčat a světlušek startovaly za náš oddíl dvě družiny, a to Jeleni a Jestřábi. Tuto kategorii vyhrála naše družina Jelenů (Petr, Kuba, Ondra a Vašek), druzí skončili naši Jestřábi (Tomáš, Michal, Honza a Jirka). Kluci Gratulujeme!!!
KATEGORIE: SKAUTI A SKAUTKY (účastnilo se 9 týmů)
Kategorii skautů a skautek vyhrála nějaká (bohužel neznám název) družina skautek. Za náš oddíl závodily 4 týmy (ve dvojicích). A právě naše dvojice (Petr a Komár) obsadili skvělé druhé místo před naším dalším týmem (Ruprd a Radim) , který skončil třetí.
Shrnutí:
V kategorii vlčat a světlušek jsme obsadili první a druhé místo.
V kategorii skautů a skautek jsme obsadili druhé a třetí místo.

Novinky

Kalendář akcí

<< květen 2024 >>

poútstčtsone
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Anketa


Statistiky

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0