Vícedenní výlet Obůrka

25.10.2017 - 29.10.2017


1. den - skauti | 2. den - skauti | 3. den - skauti | 4. den - skauti | 5. den - skauti | Vícedenní výlet Obůrka - vlčata |

1. den - skauti

Sraz byl na Ečerce v 17:00. Jeli jsme do Blanska a z Blanska do Obůrky. Vybalili jsme si a potom byl začátek etapy Fantastická zeměplocha - Barva kouzel. Následovala etapa v hostinci a šli jsme spát.
Bingo





2. den - skauti

Vstali jsme a byla rozcvička na hřišti. K snídani byly rohlíky s nutellou. Pak následovala etapa poznej obyvatele Ankh-Morporku. Pak byla oběd a polední klid. Následoval program až do večeře. Po večeři byl program a šli jsme spát.
Bingo





3. den - skauti

Dnes nastal den výletu. Ráno nás jako obvykle probudili vedoucí budíčkem alá hudba z repráků. Naházet do sebe snídani a sbalit si nejnutnější věci a hurá na výlet. Ze začátku to bylo fajn, ale potom jsme šli celkem dlouhou dobu z kopce, který nebyl nijak mírný. Cestou nechyběli klasické aktivity jako Dračí doupě a podobně. Jeden z našich cílů byl navštívit Zábavné centrum Moravského krasu. Následně jsme pokračovali kolem Macochy zpět na základnu. Cesto jsme si zahráli Hradního pána. Kuriozitou bylo, že jednu hru byly hradní pánové dvojčata Nippertovi. Po příchodu na základnu jsme zhltli večeři, zúčastnili se nějakého programu a šli spát.
Daniel Holuša

4. den - skauti

Opět a zas nastal čas budíčku. Rozcvičili jsme se najedli a šli stavět draly. Tímto jsme zabily celé dopoledne. Ti co měli dostavěno šli na nedaleké hřiště pouštět svoje výtvory. Oběd byl samozřejmě vynikající. Odpoledne byla etapa, kdy jsme se rozdělili na skauty a vlčata. Každá skupina měla za úkol chránit Dvoukvítka před útokem té druhé. Zde zvítězili skauti. Následně jsme plnili stezky. Večeři jsme do sebe naházel, než bys řekl švec. Následoval spací program.
Daniel Holuša

5. den - skauti

Ráno raníčko jsme byli opět probuzeni vedoucími. Následovala snídaně jako vždy. Poté balení a pomáhání vlčatům s nalézání jejich věcí. Následoval náš poslední oběd, dobalení a evakuace na autobus. Poté vlakem domů.
Daniel Holuša




Vícedenní výlet Obůrka - vlčata

Přijeli jsme vlakem a autobusem a když jsme přijeli, byla tma. Chvíli jsme čekali a potom jsme mohli konečně dovnitř. Sotva jsme si hodili věci na zem, začala etapa. Šli jsme do lesa a dělali jsme, že plujem. Najednou jsme vystoupili v Ank-morporku, zaplatili za fotku a šli dál. Našli jsme restauraci, kde jsme dostali každý svůj podíl jídla a pití. A tím skončil první den. Třetí den jsme šli na výlet. Byl dlouhý, ale i zábavný. Šli jsme s Dvoukvítkem a Mrakoplašem. Hráli jsme spoustu her. Když jsme došli na základnu, museli jsme ještě najít Dvoukvítka. Večer byl film. V noci byla noční hra. Vrátíme se k druhému dnu. Druhý den jsme se seznamovali s obyvatelema Ank-morporku. Každý měl svoji knížečku a doplňoval informace o ostatních. Pak jsme vyráběli draka. Naše etapa je Zeměplocha. Čtvrtý den jsme odjížděli. Ještě před odjezdem jsme měli etapu. Prý začal hořet Ank-morpork. Pak jsme odjeli domů!Lukáš

Novinky

Kalendář akcí

<< květen 2024 >>

poútstčtsone
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Anketa


Statistiky

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0