Celooddílový vícedenní výlet

5.5.2017 - 8.5.2017


1. den - skauti | 2. den - skauti | 3. den - skauti | 4. den - skauti | Vícedenní výlet do Přelouče |

1. den - skauti

Je pátek a již tradičně odpoledne máme sraz na Ečerce. Jeli jsme na hlavní nádraží a tam jsme nastoupili do krásného, nového, luxusního, drahého, velkého, pohodlného vlaku, kde byla Wifíí. Cesta do Přelouče Panterem byla super a uběhla rychle. na nádraží v Přelouči jsme se rozdělili do družin a dostali mapu městečka. Následně jsme my Kamzíci dostali za úkol, že máme zjistit co je na střetu ulic Mostecká a Kurská. Potom co jsme zjistili co tam je, tak jsme napsali SMS Vaškovi co máme dělat dál. Takhle jsme postupně dorazili do domu dětí Sluníčko, který současně slouží jako skautská základna, kde jsme spali. Po příchodu jsme se přezuli a ubytovali, nebyl to teda luxus, ale bylo to fajn. Tradičně jsme si večer zahráli upíry, které se tam hráli opravdu těžce, ale zvládli jsme je. Snědli jsme si všichni své řízečky z domu, zahráli jsme si deskové hry a poslouchali písničky. Taky jsme se pokoušeli hrát na stolním fotbálku, ale jeho herní stav byl opravdu špatný takže z toho nic moc nebylo. Pak jsme šli spát a 1:00 ráno byl slyšet jekot začínající noční hry...
Tadeáš Kamínek

2. den - skauti

Nastal čas toho abychom se probudili a rozcvičili naše ztuhlá těla. Po snídani nám bylo oznámeno, že se jde na výlet. Jako vždy jsme si zajistili pití a dostali výletový příděl jídla. Poté jsme vyrazili. Cestou jsme nejen hráli různé hry přes schovku až po klasickou střílečku, ale i kochali se skvosty přírody a nechali naplno proudit naši fantazii v podobě hraním Dračího Doupěte. Po návratu na naši základnu jsme si chvíli odpočinuli a poté začali vyrábět případně opravovat naše etapovkové zbraně. Ten kdo dokončil opravu či výrobu dostal svačinu a možnost poměřit své síly. Následoval večeře, kterou si bez pochyb všichni vychutnali. Poté co jsme dojedli jsme a už už jsme se chystali kout pikle v podobě hraní Magiců případně posloucháním písniček, vytasil se Kuba a ostatní vedoucí s novými odborkami. Vysvětlil, že Junák - český skaut z.s. aktualizoval odborky a změnil průběh a princip plnění. Nechali nás ať si listujeme a zvažujeme, kterou odborku bychom mohli udělat. Následoval zpěv. Celý tento den byl završen spánkem.
Daniel Holuša

3. den - skauti

Ráno jako každé jiné. No ne až tak docela pokud pomineme to, že byl již 3. den vícedeňáku. Jelikož dneska byla neděle platilo to, že rozcvička nebyla. Tak tedy snídaně a věřící a případní zvědavci se vydali do kostela na mši. Cestou z kostela jsme viděli krásné sousoší, které znázorňovalo dny v týdnu. Následoval celooddílový fotbal. Následně jsme se naprali obědem. Následoval známý polední klid. Pak si pro nás vedoucí připravili kolotoč aktivit. Skautské nebo vlčátské družiny se odebrali na etapu. Pro zbytek tu byl Jindra a jeho vzdělávací program, Ondra s Petrem lezecké stěny(ano byla tu lezecká stěna) nebo Jeňour a spol. se stezkami. Následovala večeře. Mňam Mňam. Poté se slova ujal Jan Pavel Cajzl z Brna též zvaný J-P. Vysvětlil nám pravidla svojí hry. Naším cílem bylo zneškodnit jakéhosi nekromancera. Samozřejmě jsme se rozdělili do týmů pro tu atmošku. Následně jsme získávali nějaké ty věci nutné pro přežití a zabití toho píp píp píp. Následovala Ruprdova stezka odvahy. Pro zkrácení dlouhé chvíle nám pouštěl Pokémony.
Daniel Holuša

4. den - skauti

Probudili jsme se ráno asi kolem osmé hodiny. Měli jsme rozcvičku kde jsme hodně skákali. Poté nasledovala snídaně , kde byli rohlíky s nutellou. Pak následovala etapa, při které jsme sbírali kartičky, za které byly ku podivu body, ale my jsme to nevyhráli a přitom jsme bojovali proti vedoucím. Pak jsme se balili, byl oběd, už nevím co bylo na již výše jmenovaný oběd. Pak jsme se udělali skupinovou fotku a šli na vlak. Vlak byl luxusní s wi-fi. Toto je konec dne a výletu v Přelouči.
Wabi

Vícedenní výlet do Přelouče

První den 5.5.2017 jsme přijeli do Přelouče. Jeli jsme tramvají a vlakem. Hned, co jsme vystoupili z vlaku, uviděli jsme Tiriona. Ten nám řekl, že máme prozkoumat město a všímat si okolních lidí. Dostali jsme mapu a kam máme dorazit. NAkonec jsme dorazili do skautské základny, kde jsme se ubytovali. Po ubytování jsme měli večeři a po večeři jsme šli spát a já jsem tušil, že vedoucí něco chystají, a ono jo. Asi tak v jednu ráno někdo zařval z chodby:"VRAŽDA!!!" A Jeňour vběhl do dvěří a řekl, že musíme vstávat. Pak nám vysvětlili, že jsme soukromí detektivové a že máme shánět informace o vrahovi. Druhý den 6.5.2017 jsme byli unavení z noční hry. Po snídani nám řekli, že se vydáme na výlet po okolí. Po cestě jsme narazili na kolotoč. Všichni na něj skočili a začalo se točit. Taky jsme šli kolem řeky Labe a když jsme chtěli jít obědvat na druhé straně umělého koryta. Naštěstí jsme to podlezli pod mostem, kde bylo málo vody. Véna

Novinky

Kalendář akcí

<< červen 2024 >>

poútstčtsone
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Anketa


Statistiky

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0