Vícedenní výlet

9.2.2013 - 13.2.2013


1. den | 2. den | 3. den | 4.den |

1. den

Sraz byl v 10:35 na zastávce Ečerova. Odtamtuď jsme s Poštolkama jeli šalinou na Zvonařku, kde jsme nastoupili na autobus. Autobus nás dovezl k Nížkovicím, ale nedovezl nás přímo do vesnice. Když jsme šli po náměstí k faře, najednou se na nás vyřítili superhrdinové Thor, Iron Man, Hulk. Thor měl brýle a choval se nepřátelsky, Iron Man vzdvihl ruku do útočné pozice a Hulk bušil pěstmi do země. Teprv teď se zezadu vyřítil Capitan America. Byla to veselá podívaná, vesničané v lidových krojích a tihle superhrdinové. Na faře skautky obsadily půdu (nejlepší místo na spaní) a my dostali pokoj u vchodu (naštěstí naproti jídelně). Po vybalování byla seznamovačka a hlavně uvedení do děje. Téma bylo "The Battle of Bands" - souboj skupin, měli jsme během výletu porazit ostatní skupiny a zvítězit. Po rozdělení do skupin jsme hráli hru, při které se měly přenášet lístečky z určeného místa přes chytačské území do svého stanoviště. Nato jsme se rozdělili do skupin a dělali různé úkoly (mikádo, hry na počítači...). Když někdo vyhrál, mohl si zazpívat nějakou písničku a počítač mu to kontroloval.
J.P.

2. den

Dopoledne jsme "běhali na lyžích". Ve skutečnosti jsme se ve skupině drželi za lano a vždy po jednom kole jsme stříleli na 3 terče. Pokud jsme se netrefili, tak jsme běželi trestné kolo. V podvečer jsem se rozdělili do dvou skupin a měli jsme taneční kurz. Každá skupina měla něco jiného a po chvíli jsme se měnili. Někomu to šlo, někomu ne. Já jsem zrovna patřil k těm kterým to moc nešlo.
Kyselka

3. den

Tento den byl předposlední, proto již vrcholily přípravy na závěrečný koncert. Předtím ale byla ještě jedna tématická hra, a to písnička. Museli jsme běhat po Nížkovicích a shánět noty, které jsme pak v programu na PC skládali do písniček. Poté byl ještě výlet a nakone přišel večer. Vystoupení byla moc pěkná. Rozhodovalo se o výhře, protože se rozdávalo celkem dost bodů. Nakonec vyhráli ONE DIRECTION, druzí byli CLEVER BLOND a třetí 5 DIRECTION. Večer byl zakončen filmem.
Kuba H.

4.den

Tímto dnem naše turné končí, ale před odjezdem se ještě muselo využít všeho potenciálu. Jelikož holky se nikdy neunaví a kluci nemají nikdy dost, tak jsme se hned po snídani přesunuli ven. Venku byl totiž sníh, který na nás na zahradě vyloženě čekal. A my jsme se jeho využití chopili s největší vervou. Na zahradě létaly emoce a hlavně sněhové koule a někteří vzadu na zahradě dokonce na igeliťácích sjížděli svah. Po skvělé, neorganizované a hlavně studené zábavě jsme se přesunuli dovnitř, kde najednou bylo pořádně mokro, ale topení naštěstí vše jistí. No a teď už jen uklidit, dobalit a hurá domů.
VoBr

News

Calendar of Events

<< april 2024 >>

motuwethfrsasu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Questionnaire


Statistics

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0