Celooddílový vícedenní výlet

25.10.2012 - 28.10.2012


1. den | 2. den | 3. den | 4. den |

1. den

Vyráželi jsme v 16:30 z Ečerové. Bylo nás přes 20. Vyjeli jsme tramvají č. 1. Cesta na nádraží trvala asi 30 minut. Dojeli jsme na nádraží. Vedoucí dali povel a všichni vystoupili. Venku nás Petr spočítal a naštěstí jsme byli všichni. Chvilku jsme čekali a pak vlak přijel. Cesta vlakem byla nudná a bylo málo volných míst. A ještě k tomu to bylo dlouhé asi 1h 30 min. Vystoupili jsme ve Vracově a hned jsme šli do Domova dětí a mládeže Vracov. Tam jsme se rozdělili do pokojů. Do pokoje s dvoupatrovými postelemi šli: Teo, Tadeáš, Wabi, Vojta M., Vítek, Denis, Alex a Janis. Ostatní šli do většího pokoje. Pak jsme vyrazili do Vracova na noční hru rozděleni na dvě skupiny. Každá skupina měla svoje území, kde smí chytat ta skupina, které území patří. Měla také svou vlajku, kterou si schovala. Ale byli tam i posluhovači, to byli mrtví, tedy ti, které chytli. Potom jsme se vrátili do DDM. Tam jsme šli do jídelny, kde na nás čekala etapovka. Každý si myslel, že je to StarWars nebo Hvězdná brána, ale nikdo na to nepřišel, protože si to Jirka a Tom vymysleli. Pak jsme šli spát.
Tadeáš K.

2. den

Druhý den jsme se v našem pokoji vzbudili brzo. Když přišel VoBr s harmonikou na břiše, tak nás měl tím hraním vzbudit, ale mi už jsme byli vzhůru. Tak nám řekl, že máme být za 10 min na dvoře. Měli jsme rozcvičku. Po ní byla snídaně a po snídani byla hra, na kterou jsme šli do parku. První hra, která byla nová, ale mně se nelíbila. Druhá hra byl kanystr. Po kanystru jsme se vrátili. Dostali jsme svačinu a vedoucí nám řekli, že večer bude soutěž - Panteři mají talent. Do oběda jsme měli volno. Po polední pauze nás Vojta seznámil s hrou po Vracově. Hledali jsme přísloví, ze kterých jsme vyluštili větu, pak jsme hledali písmena s čísly a vyšlo nám - střídavý proud. A odpovídali jsme na otázky. Potom jsme měli volno na nacvičování divadel a dalších věcí. Konečně začala soutěž. Vystoupili: makarena, babička, vražda, karate, klavír, malování, klavír, klavír, Jirka a Vobr, Troll. Pak jsme zpívali a nakonec šli spát.
Tadeáš K.

3. den

Den začal jako každý jiný. Budíček, rozcvička atd. Po snídani měli skauti hru a vlčata volno. Hrálo se na „lodě“. Úkolem každé lodě, která se skládala ze čtyřčlenné posádky, bylo projít určenou trasu mezi překážkami. Jeden navigátor ji řídil z pevniny. Potom jsme se vystřídali s vlčaty. Následovaly programy na vzdělání mládeže ve věku 6 – 15 let. Během programů jsme si udělali svačiny. Po vzdělávacích programech byl oběd a po něm volitelné programy. Na výběr byl kulečník, zvláštní Městečko Palermo a pexeso. Večer byla stezka odvahy. Cesta nás zavedla až na hřbitov, kde byl konec.
Vašek K.

4. den

Ráno jsme se probudili, nasnídali, rozcvičili a nachystali na hru. Šli jsme do lesa a tam jsme hráli pašeráky. Po pašerácích jsme se vrátili do DDM a hráli poslední hru, která se odehrála ve Vracově. Potom jsme si sbalili, nachystali a vydali jsme se k domovu. Samozřejmě jsme nešli pěšky. Jeli jsme vlakem.Vašek K.

Novinky

Kalendář akcí

<< duben 2024 >>

poútstčtsone
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Anketa


Statistiky

© 2005-2024 Panteři a Kokino
verze 3.0.0